Takk til dem som har handlet i butikken vår!

Aldrimer Boikott Israel

Å drive nettbutikk med Israelske produkter, er en glede, men også en utfordring. Siden skal utformes, produkter skal legges til, transport skal beregnes, lager skal bygges. Mange bekymringer dukker opp. Har vi for lite..? Har vi det kunden vil ha..? Har vi malt oss opp i ett hjørne..? Har vi for mye, som vi ikke for solgt..? Den siste er selvsagt den største bekymringen. Men vi kan ikke la bekymringer styre om vi ønsker å nå noen vei. Butikken ble opprettet som følge av flere vedtak om boikott. Vi kunne ikke lenger stå stille og se at vårt kjære Israel ikke ble behandlet som andre land. Vi kunne ikke stå stille og se på denne urettferdigheten regjere. Vi bestemte oss for å handle..

Ideen var egentlig ganske enkel, men samtidig som utformingen av butikken tok til, vokste også utfordringene. Kunne vi klare dette? Var etterspørselen stor nok..?

Vel... Nå er vi her. Men vi er på ingen måte i mål. Vi har fortsatt tonnevis med arbeid før vi er der vi trenger å være, for ikke å snakke om der vi ønsker å være.. Målet på sikt er jo å hjelpe nordmenn så godt det lar seg gjøre, å erstatte norske husholdningers basis produkter, med Israelske. Vi valgte å åpne med "kjente kort" som Ahava og DSM. Men forstår at desse produktene er tilgjengelige også hos andre. Forskjellen med vår butikk, var ment å være at vi ville bygge oss opp til å ha varelager i så mange kategorier, at vi i fremtiden kan være en solid bidragsyter fra Norsk jord til handel med Israelske varer. 

Men vi er avhengige av din hjelp. Du er den eneste som kan få dette til å skje, da vi er avhengige av å omsette varer for å være en bidragsyter til landet som store deler av verden har snudd seg imot. Vi takker for alle positive tilbakemeldinger, innspill og tips (nye produkter, utforming av side.. etc). Men vi ber dere huske, at uten deg, kunden, kan vi heller ikke bli det vi ønsker å være. Jeg kan med trygghet si at uten deg som kunde er vårt bidrag til inntekt for Israel null verdt. Derfor vil jeg rette en stor takk til deg som har valgt å handle med oss eller du som skal! 

Mvh.

Arve Algrøy

Daglig leder, Israelbutikken

Spørsmål og innspill kan rettes til e-post: israelbutikken@gmail.com